Biai Református Általános Iskola
"Ragyogjon a ti világosságotok" (Mt 5, 16)
Étkezésekkel kapcsolatos általános tájékoztató

Ezen tájékoztató a Biogastro webes felületén található felhasználói kézikönyv és általános szerződési feltételek kiegészítése a Biai Református Iskolára vonatkozóan. (Tájékoztató elolvasása nem mentesíti a Kedves Szülőt a kézikönyv és ÁSZF olvasása alól)
A megújult ebédrendelési felületen (https://bia.biogastro.hu/) az étkezés számlák a Számlák menüpont alatt találhatóak.

Étkezés
A szolgáltató minden tárgyhónapot megelőző hónap 15-én, valamennyi étkező gyermek részére automatikusan megrendeli azt az étkezést, amit abban a hónapban a gyermek részére igényeltek. (Adatok/Étkező adatai menüpont alatti beállítás szerint). A Biogastro tájékoztatása szerint, ha a számla a megadott fizetési határidőn belül nem kerül befizetésre, a gyerek neve alatt nem jelenik meg a következő hónapra vonatkozó ebédválasztás lehetősége. Amennyiben a webes felületen a Biogastro Kft. nem tiltja le a gyerek étkezéseit a Biai Református Általános Iskola lemondja a gyerek következő havi étkezéseit.

Késedelmes befizetés esetén a banki értesítő megküldésével és a szülő által megírt írásbeli kérelemmel tudja az iskola adminisztrátora megrendelni.
Az automatikusan megrendelt A menüt, az Étlap menüpont alatt, minden tárgyhónapot megelőző hónap 15-től - 20-áig tudja módosítani B menüre, ezt követően senki nem tud módosítást leadni. 

Kérem a Kedves Szülőket a fizetési határidők betartására!

Az étkezés igényét minden tárgyhónapot megelőző hónap 14-én éjfélig tudja megváltoztatni. (pl. nem kér már tízórait vagy szeretné ha gyermeke uzsonnát enne stb).
Ha eddig nem étkezett, de szeretné ha gyermeke újból étkezne, mindenféleképpen vegye fel a kapcsolatot az iskola adminisztrátorával.  

Lemondási határidő: A tárgynapot megelőző tanítási nap 9 óra.
Felhívjuk a Szülők figyelmét arra, hogy a lemondásokat tartalmazó visszaigazoló e-maileket szíveskedjenek megtartani a számla kiállításáig, ez alapján tudják leellenőrizni a számlákon a jóváírt napokat.
Amennyiben a Szülőnek nem sikerül lemondani az étkezést, segítségért fordulhat az adminhoz, aki által az étkezés lemondás csak a nyilatkozat kitöltésével és beadásával illetve emailen küldött kérelem küldésével lehetséges. Telefonos megbeszélés alapján semmilyen módosítás nem kivitelezhető.
 
A megrendelt étkezés fizetésének módja:
  • Banki utalással, bankszámla sz. 10403208-50526672-88491001
  • Készpénz befizetéssel (étkezés tájékoztató levél szerint)
Bankkártyás fizetésre Református intézményünkben nincs lehetőség!
Utalás esetén a következőkre figyeljenek:
- Mindig legyen feltüntetve az étkező gyermek neve.  Különösen fontos azoknál, akik több gyerekre tekintettel utalnak.
 
- A Számlák menüre kattintva (több gyermek esetén, a gyermek nevét kiválasztva) jobb oldalon megjelenik a Jelenlegi tartozás: …….ft. amit utalni kell. Amennyiben itt Jelenlegi túlfizetése…ft van, nem kell utalni.
- A számla pontos összegét utalják át. (Fontos, hogy ne kerekítsünk utalásnál, mivel a rendszerben forintra pontosan tartjuk nyilván az étkezés díját).
- A közleményben legyen feltüntetve a fizetendő és a jóváíró számla száma is!
 
Admin neve: Novák László Jánosné
Elérhetőségei:
Adminhoz lehet fordulni minden étkezéssel kapcsolatban felmerült kérdéssel.
 
Az étkezés számlákkal, lemondott napokkal, befizetésekkel kapcsolatos kérdéseikkel, észrevételeikkel Kulcsár Mártához lehet fordulni.
 
Elérhetőségei:
  • Telefonszám:+36/23-385 387/606 mellék
  • Email: kulcsar.marta[kukac]biairefi.hu
Kérem azon szülőket, akiknél anyagi vagy egyéb  jellegű probléma miatt az étkezés befizetése gondot jelent, azonnal jelezzen az iskola vezetőjének az osztályfőnökön keresztül. Ezeket az eseteket  megvizsgáljuk és megpróbálunk majd ideiglenesen segíteni a helyzet megoldásában.
 
Biatorbágy, 2021. április 27.
 
Tisztelettel:
Praszlerné Csete Rozália
      Gazdasági vezető
Aktualitások, egyebek
Felhívom a Tisztelt Szülők figyelmét arra, hogy a megújult ebédrendelési felületen (https://bia.biogastro.hu/) a Számlák menüpont alatt feltöltésre kerültek a 2021. április havi számlák, 2021. május 14-i fizetési határidővel. A kiállított számlák tartalmazzák az áprilisban lemondott étkezéseket.
Kérem a Kedves Szülőket a fizetési határidők betartására!
Ahhoz, hogy időben rögzíteni tudjuk a 14-én átutalt étkezéseke,  május 14-én 12 óráig indítsák el a tranzakciót! Az utalásokat a Biogastro Webes felületén nekünk is rögzíteni kell! Köszönöm megértésüket!
A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, nem áll módunkban készpénzes befizetést biztosítani, kérjük az ebben érintett Szülőket, hogy szíveskedjenek ezt átutalással megoldani.
A megrendelt étkezés fizetésének módja:
  • Banki utalással, bankszámla sz. 10403208-50526672-88491001
 
Biatorbágy, 2021.05.04.

Tisztelettel:
Praszlerné Csete Rozália
      Gazdasági vezető