Biai Református Általános Iskola
"Ragyogjon a ti világosságotok" (Mt 5, 16)

Híreink

Otthontanulás-Síszünet-Munkaterv módosítás

2021-02-19

Kedves Szülők!

A vezetőség átbeszélte a pillanatnyi járványhelyzetet, és mivel a jelenlegi információk ismét nem kedvezőek, meghosszabbítom az otthontanulás lehetőségét március 29-ig. Amennyiben a külső környezet nem változik, természetesen ismét módosítok majd a dátumon. Szeretném továbbá ismételten jelezni Önök felé, hogy a jövő héten 3 nap síszünet lesz, így csak február 25-én, csütörtökön reggel kell legközelebb iskolába jönni. Az utolsó  hónapokban szeretnék  2 változást is Önöknek most bejelenteni, amelyet a pedagógusok továbbképzése miatt kellett megtennünk. Április 7-én szerdán lesz tanítás, helyette május 14-én pénteken viszont nem, akkor a gyermekek otthon fognak maradni, és online órák sem lesznek tartva.

Köszönjük, ha már most beírják a család naptárjaiba ezeket a változásokat!

Mindenkinek nagyon tartalmas 2+3 napot kívánok, pihenjenek a gyermekek minél többet, és legyenek kint a levegőn. ( Lehetőleg maszk nélkül.)
Reméljük minél kevesebb családot érint negatívan a mostani időszak, és nem kell nehéz kórházi helyzetekre felkészülni, vagy munkát keresni ebben a példa nélküli állapotban.

Áldás, békesség!

Horgos Vilmos
  igazgató