Biai Református Általános Iskola
"Ragyogjon a ti világosságotok" (Mt 5, 16)

Híreink

Leendő 1. osztály — Jelentkezés

2021-03-16

Kedves leendő 1. Osztályos Szülők!

Szeretettel tájékoztatjuk Önöket iskolánk 2021—22-es tanévben induló első évfolyamával kapcsolatos tudnivalókról:

2021. március 11-én, csütörtökön 18 órakor online iskolabemutató értekezletet tartunk, ahol a leendő osztálytanítók bemutatása mellett az iskola igazgatója és a fenntartó gyülekezet lelkipásztora is beszél az iskoláról és a fejlesztési tervekről.

2021.március 18-án, csütörtökön 18 órakor az első alkalomhoz hasonló értekezlet lesz ugyancsak online formában azok részére, akik lemaradtak a 11-ei alkalomról.

Mindkét alkalomra előzetes jelentkezés és regisztráció után küldjük majd a videókonferencia linkjét az időpont előtti napokban.

A jelentkezéshez a honlapunkról letölthető a Jelentkezési lap (https://biairefi.hu/fajlok/jelentkezesilap_2021.pdf) A kitöltött lapot, kérjük, adják le elektronikus levélben (info@biairefi.hu) vagy személyesen az iskola titkárságán vagy az iskola postaládájába.

Sajnos a vírushelyzet miatt idén elmaradnak a bemutató tanítások, játékos foglalkozások és az alsó tagozatosok farsangi ünnepsége is a Művelődési Házban, melyen immár hagyományként lehetőség nyílt volna a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek, hogy megismerkedjenek az induló első osztály tanítóival.

A fokozódó vírushelyzet és az országos zárások miatt a családokkal történő beszélgetéseket is az online térbe helyeztük át, ennek részleteiről, a jelentkező, érdeklődő családok részletes tájékoztatást kapnak.

E beszélgetések során igyekszünk minél jobban megismerni a hozzánk jelentkező gyermekeket, családjaikat, a családok értékrendjét, lelki életét, szokásait.

A felvételi beszélgetések után várhatóan 2021. április 9-ig dönt a felvételről az erre kijelölt Felvételi Bizottság. A döntés a következő lehet:

  • gyermek vagy felvételt nyer az iskolába,
  • vagy várólistára kerül,
  • vagy a felvételi kérelmet elutasítjuk.

A beiratkozás várható időpontja 2021. április 15—16-án lesz az iskolában.

További tájékoztatással szívesen állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Iskolatitkár: Novák Anita

Címünk: 2051 Biatorbágy, Szentháromság tér 6.

Telefonszám: 06 20 282 0182, 06 23 385-387

email: info@biairefi.hu

honlap: www.biairefi.hu

Kérjük, jöjjenek el és ismerjenek meg bennünket!