Biai Református Általános Iskola
"Ragyogjon a ti világosságotok" (Mt 5, 16)

Híreink

Iskolafejlesztés

2020-11-27
Kedves Szülők!
 
Nagy örömmel a szívemben írom ezt a levelet Önöknek, hiszen sokan régóta vártunk erre a hírre.
Az imádságaink meghallgatottak , így a mai naptól hivatalosan is lehet beszélni arról, hogy a következő években nem csak a 4 csoportos óvodánk, hanem a 16 tanulócsoportos iskolánk is épülni fog.
Az összesen közel 5 milliárdos ( 700 milliós óvoda, 4,3 md-os iskola) beruházás mögött példátlan volt az összefogás és a támogatás. A fenntartó gyülekezettől , a város vezetésén és a közegyházon át az oktatást vezető szakemberekig mindenki támogatta az intézmény szakmai koncepcióját, miszerint a környék protestáns oktatását az óvodás kortól a 8. osztály végéig a mi református intézményünk biztosítsa a következő évtizedekben.
 
A hírről fogunk még bővebben is írni a következő hetekben, de most röviden szerettem volna jelezni Önök felé is ezt a nagyon jó hírt!
 
Szeretném mindenkinek megköszönni, hogy a jelen helyzetben szülőként is így helytállnak és próbálják segíteni gyermekük oktatását, nevelését. Ez a normál rendben is elengedhetetlen lenne, de most még inkább szükségünk van az Önök támogatására is nap mint nap.
Vigyázzanak magukra és a családjukra a következő hetekben, és bízzunk abban, hogy hamarosan túl leszünk ezen az időszakon!
 
Soli Deo Gloria!
 
Áldás, békesség!
 
Horgos Vilmos
   igazgató