Biai Református Általános Iskola
"Ragyogjon a ti világosságotok" (Mt 5, 16)

Híreink

GYÜLEKEZETI HÁZASKÖR, OKTÓBER 21., 16 ÓRA

2017-12-20
Kedves házaskörösök és érdeklődő házaspárok!
Jó hírünk van: küszöbön az újabb házaspári alkalom!
Címe: "Sínen lenni, sínre kerülni, de hogyan?"
Időpont: 2018. október 21. (vasárnap) 16 óra
Helyszín: Gyülekezeti terem
Gyermekmegőrzés biztosítva!
Sokan tudjátok, két éve szerveződött újjá a Biai Református Gyülekezet "hivatalos" Házasköre. Virág Balázs beosztott lelkésszel vittük ezt a szolgálatot (Balázs nyáron távozott a Kispest-Wekerle telepre, az ottani gyülekezet lelkipásztora lett, utóbb megszületett első kisgyermekük is, SDG!) Most a nyár múltán igazán ideje folytatni az alkalmakat! Molnár Sándor lelkipásztor felkért a szolgálat folytatására, melyet feleségemmel együtt szíves örömest ellátunk. Annál is inkább, mivel Sándor biztosított afelől, hogy amikor csak tud, velünk lesz e kiemelten fontos rétegalkalmakon.
A további alkalmakról itt annyit, hogy tervezünk egy kis tematikai ívet adni az egésznek, hogy Isten erőterében felfrissítsük, megújíthassuk házastársi kapcsolatunkat, akár most van benépesülőben az a családi fészek, akár most van megüresedőben. A bevezető után beszélgetéssel folytatjuk.
A nyitó alkalom címébe került "sínen létel"-ről annyit: igen, a házasságunk mint egyik legfontosabb emberi kapcsolatunk jelenbeli boldogságáról, hatékonyságáról, szakítószilárdságáról lesz szó, arról, hogy magunkban jobban megpillanthassuk, hol tartunk éppen az úton, és hogy ha kell, hogyan kerülhetünk (vissza?) sínre, jó pályára.
Figyelem, 16 órakor kezdünk, viszont így előbb végzünk! Várunk szeretettel mindenkit! Aki indíttatást kap, hozhat egy kis nassolni valót!
Szeretettel:
Joó István és Erzsi