Summer a Refiben

Lelkes felsős diákjaink egy része a nyár folyamán sem tudott teljesen elszakadni iskolánktól, és tudásvágyuk arra ösztönözte őket, hogy a nyári szünetben részt vegyenek a HEBE Kft. által szervezett „Hello Summer” nevezetű projektversenyen. A verseny során megismerkedhettek az ausztrál nyár sajátosságaival, London nevezetességeivel, a változatos vízi sportokkal, főztek együtt, nyári munkára jelentkeztek, és sok hasonló egyéb feladatot oldottak meg közösen, 2-3 fős csoportokban. Beküldött munkájuk igényes, sok időt és energiát fektettek a feladatok elvégzésére.

Iskolánk jutalomkirándulást szervezett részükre, melynek keretében szeptember közepén ellátogattunk a Cyberjump trambulin parkba. A gyerekek nagy izgalommal készültek a programra, és mindannyian jól érezték magukat, egy kellemes délutánt töltöttünk el együtt.

Iskolánkban a nyelvi versenyeken való részvételek mellett már évek óta nyelvvizsga felkészítés is zajlik szakkör formájában, melynek eredményeképpen több nyolcadikos diákunk sikeres államilag elismert B2-es nyelvvizsgát szerzett.